Beauty

Essence oogschaduw kwasten

Ik heb eigenlijk een grote hekel aan oogschaduw. Ik kan er niet mee omgaan en het komt er nooit uit te zien zoals ik wil. Toch wilde ik weer een poging wagen. Daardoor kwam ik alleen tot de conclusie dat ik geeneens een beetje normale oogschaduw kwasten had om het mee te proberen. Zo besloot ik om van essence 3 basis oogschaduw kwasten te testen!

De 3 kwasten die ik gekocht heb zijn de Eyeshadow brush, Angled crease brush en short blending brush. Deze 3 leken me het beste om een basic ooglook te kunnen maken.

van onder naar boven: eyeshadow kwast, short blending brush, angled crease brush

Als eerste de eyeshadow kwast. Een platte kwast om oogschaduw makkelijk aan te kunnen brengen over het gehele ooglid. De kwast voelt stevig aan en brengt de kleur makkelijk aan. Ook voelt de kwast zacht aan en prikt hij niet.

Als tweede de short blending brush. Deze kwast is gemaakt om de kleuren mooi in elkaar over te laten lopen door te ‘mixen’. Deze kwast is een stuk zachter en minder stevig. Dit is nodig om een oogschaduw makkelijker te blenden.

De laatste kwast is de Angled crease brush. Een schuin afgesneden kwast die gemaakt is voor het aanbrengen van oogschaduw in de crease van het ooglid. Ook deze kwast voel weer stevig maar zacht aan.

Ik ben dus geen expert in het aanbrengen van oogschaduw of oogschaduw kwasten in het algemeen. Maar deze kwasten vind ik erg fijn werken. Ze brengen de oogschaduw mooi en makkelijk aan en laten het goed blenden. Perfecte kwasten voor een beginner als ik zelf!

Kruidvat. Alle 3 de kwasten zijn €1.59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.