Beauty

Purifying skin serum. Action

Gelukkig heb ik tegenwoordig al een stuk betere en egalere huid dan vroeger. Toch heb ik nog wel eens een plekje of pukkeltje hier en daar. Ik heb alleen een erg gevoelige huid, dus alle redelijk agressieve producten die ik vroeger tegen onzuiverheden gebruikte, kan m’n huid nu niet meer aan. Op zoek naar een zachter maar toch goed werkende vervanging! Toen ik dit serum van tegen onzuiverheden bij de Action zag liggen, had ik er niet hele hoge verwachtingen van. Maar toch nam ik hem mee om te proberen! 

De verpakking van het serum ziet er mooi, overzichtelijk en clean uit. Niet een verpakking en uitstraling die je zou verwachten van zo’n goedkoop product.

Op de achterkant van het doosje staat nog een gebruiksaanwijzing hoe je het serum het beste kan gebruiken.

De tube zelf ziet er ook mooi en niet goedkoop uit. De dop heeft zelfs een gouden randje, wat meteen al een luxer gevoel geeft.

De tube zelf heeft een tuutje, zodat het serum goed te doseren is. Ook werkt dit heel fijn en hygiënisch.

Het serum zelf is een doorzichtige gel die zacht aanvoelt en makkelijk over de huid verdeeld. Doordat het serum lemon tea tree oil bevat, werkt het perfect tegen onzuiverheden. Het is geen wonder serum die binnen 1 nacht je puistjes oplost jammer genoeg. Je moet het serum wel echt meerdere dagen achter elkaar gebruiken wil je resultaat zien.

Maar waar ik wel van stond te kijken is hoe mooi glad hij de rest van mijn huid achterliet. Ik had het serum op m’n wangen aangebracht omdat m’n huid daar ook niet geheel egaal is. Nadat het serum was ingetrokken voelde m’n wangen een stuk zachter en egaler aan. Ik gebruik dit serum nu dan ook niet alleen voor puistjes, maar als basis onder m’n make-up. Omdat ik een iets vettere huid heb, houd dit serum dat iets tegen, zodat m’n make-up de hele dag (of uitgaansavond) op z’n plek houd en niet begint te glimmen. Je moet dit serum alleen niet over je hele gezicht gebruiken, want waarvoor lemon tea tree oil bekend staat, droogt het je puistjes en dus je huid uit. Gebruik het serum dus alleen op je gezicht waar je een gladdere huid zou willen of stip het specifiek aan op pukkeltjes. Daar werkt het wel goed voor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.