Uncategorized

Day Zero update 5

Het was weer eens zo ver. Ik was zo goed als vergeten dat ik nog met deze challenge bezig was, alweer… Toen ik m’n lijst met doelen weer door las, kwam ik er achter dat ik toch weer onbewust wat doelen behaald had. Vandaar dat het weer tijd voor een update is!

014 || 100 videos op youtube maken

Dit doel heb ik echt geheel langs me heen laten gaan. Toen ik net m’n video’s even ging tellen, kwam ik er achter dat ik op dit moment op 123 video’s zit die ik gemaakt heb! Klinkt ineens heel veel dan.

015 || 30day challenge

Ik was expres niet specifiek over wat voor challenge dit zou zijn. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een 30 dagen blog challenge en heb ik een tijdje terug alweer 30 dagen lang (bijna) elk dag geupload. Volgens mij heb ik in totaal 1 of 2 dagen gemist, maar als nog vind ik dat ik dit doel heb voltooid en mag afstrepen!

031 || 5kg afvallen

Ik heb het eigenlijk expres nergens online gepost in verband met mijn grote hekel aan de klassieke goede voornemens. Maar ook ik ben sinds 1 januari (nouja eigenlijk 2 januari) bezig met afvallen! Er komt hier binnenkort nog een gehele video of blogpost van, maar ik kan alvast zeggen dat de eerste 5 kilo er al af is!

037 || op mezelf wonen

Stond ook niet geheel op de planning, maar ik woon sinds november op mezelf! Hoe dat ik gegaan en bevalt kan je binnenkort ook terug vinden op m’n youtube kanaal!

090 || lijst van quotes

Deze lijst heb ik hier laatst gepost. Ik word nog steeds blij en gemotiveerd als ik die quotes lees.

Tussen het behalen van deze specifieke doelen heb ik natuurlijk ook nog ‘gewerkt’ aan het doel van 100 boeken lezen en aan het doel van de disneyfilms kijken natuurlijk!

Ik had eerst nog een heel goed gevoel over deze challenge, maar beetje bij beetje begin ik te twijfelen of ik het wel ga halen. Ik ben sowieso al over de helft van de doelen die ik wil behalen, alleen nu blijven de echt ‘grote’ doelen over. Zoals ik volgens mij elke keer bij zo’n update weer zeg, ik wil en ga er echt meer mee bezig zijn en deze updates vaker proberen te maken!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.