Tags

Netflix stream tag

Als ik mezelf een moment rust geef, open ik meteen netflix om een film of serie te kijken! Ik kijk niet elke dag, maar als ik kijk, kijk ik meteen lang en veel. Als ik bijvoorbeeld een serie kijk, ben ik er (afhankelijk van het aantal seizoenen) meestal binnen een week doorheen. Vandaar dat het me leuk leek om de Netflix Stream Tag voor jullie in te vullen!

Wat was het moment dat je dacht ‘nu moet ik wel’ en een abonnement nam op Netflix?

Toen ik iedereen zo enthousiast hoorde zijn over Narcos dacht ik nu moet ik wel, ik wil weten waar iedereen het over heeft. Narcos is dan ook de eerste serie die ik op netflix keek.

Hoe vaak kijk je naar Netflix?

Soms kijk ik weken niet en soms kijk ik in een keer 1 seizoen in 24uur. Er zit eerlijk gezegd bij mij ook geen tussenweg in. Zeker niet bij series. Als ik een film wil kijken hou ik het wel meestal bij 1, maar dat komt iets minder vaak voor dan dat ik series kijk.

Waar kijk je naar Netflix?

Meestal op m’n telefoon of laptop in bed of tijdens het werken. Vaak ben ik dan bijvoorbeeld op m’n laptop blogposts aan het typen en heb ik m’n telefoon tegen of naast m’n laptop staan met een film op de achtergrond aan.

Zijn er series die je wel kijkt maar eigenlijk niet echt leuk vind?

Niet echt. Als ik de eerste aflevering niet leuk vind van een serie kijk ik gewoon niet verder. Ik kijk liever iets wat ik wel meteen leuk vind, dan dat ik er echt moeite voor moet doen om er in te komen.

Wat is je favoriete Netflix hapje en drankje?

Meestal niets, aangezien ik vaak nog kijk voordat ik ga slapen. Anders het liefst popcorn met iets van limonade te drinken!

Is er een serie die je samen met je partner kijkt?

Nee, ik heb daar het geduld niet voor. Zoals ik hier voor ook al zei, ik kan niet stoppen met kijken en heb dan al zeker niet het geduld om op iemand anders te wachten zodat we samen kunnen kijken haha.

Wat is je favoriete Netflix original?

Dat vind ik echt heel moeilijk kiezen. Ik vind (zoals bijna iedereen volgensmij) Narcos echt geweldig. Ook vond ik Marco Polo super vet. Iets wat ik ook erg graag kijk van Netflix original is Koning Julien. Blijft geweldig!

Wat zijn je top 5 Netflix aanraders voor volwassenen?

  1. Narcos
  2. Black sails
  3. Marco polo
  4. Tales by Lights
  5. Alle disney films die erop staan!

Welke 5 series kijken je kinderen graag?

Ik heb geen kinderen, dus daar kan ik moeilijk antwoord op geven.

Welke serie zou je niet snel kijken?

13 reasons why. Iedereen  heeft het erover, maar op een of andere manier wil/durf ik er gewoon niet aan te beginnen.

Wie is je favoriete acteur/actrice uit een Netflix serie?

Charles Vane & Captain Flint uit Black Sails. Kijk de serie en oordeel zelf, haha!

Wat zijn series die volgens Netflix op dit moment jouw beste keus zouden zijn?

Onderandere: Bee movie, George uit de jungle, Shrek, Spartacus, Chasing Coral, Pirates of the Caribbean, Narnia en Capa ‘el amo del tunel’. Films en series die zeer ver uit elkaar liggen, maar me wel leuk lijken om te kijken.

Wat staat er nog op je kijklijst?

Die ga ik niet geheel over schrijven, want er staat echt mega veel in. Voornamelijk heel veel disneyfilms. Verder nog: Sand castle, Planet Earth, My honor was Loyalty, Michiel de Ruyter, Intouchables, Soof, A plastic ocean en Sinatra: To be Frank. Ook weer zeer uit een lopend allemaal.

Op welk volgend seizoen kan je niet wachten?

Narcos en Black Sails. Op Het nieuwe seizoen van Black Sails is nog niet bekend. Maar Narcos komt 1 september op netflix! Ik zit oprecht te twijfelen om vrij te vragen van werk, omdat ik weet dat ik het seizoen meteen ga bing watchen.

Welke series/films zou je graag op Netflix willen zien?

ELF!!!!!!! Ik weet het is een kerstfilm, maar ik wil hem gewoon het hele jaar door kunnen kijken. Of sowieso gewoon het hele jaar door kerstfilms op netflix, niet alleen in het najaar.

Zou je nog zonder Netflix kunnen?

Ja, dat sowieso. Het is niet alsof ik er verslaafd aan ben. Maar dan wel pas zodra Black Sails afgelopen is, want daar wil ik echt het einde van weten.

Dan was dit alweer de tag! Ik hoop dat jullie hem leuk vonden en voel je vrij om hem in te vullen bij de comments of zelf op je blog over te nemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.